© maweric.se 2002- 2013
Misshandlad fysiskt och psykiskt...
Skrämd till tystnad...
Ensam, från början...
Jag var 4 eller 5 år gammal när jag kom i kontakt med “Barnavårdsnämnden” för första gången, och det jag kan säga nu, så här drygt 50 år efteråt, är att det fanns ingenting vårdande i den myndigheten, förutom namnet, tvärtom. Den här websidan handlar om det som blev mitt “liv”. De omständigheter som barn som jag levde under i barnavårdnämndens regi, på 50, 60 och 70 talen, var rent ut sagt fruktansvärda, det var “uppfostrings anstalter” som inte hörde hemma i ett civiliserat sammhälle, inte ens på den tiden, barnen som blev satta på dessa inrättnigar for väldigt illa i de allra flesta fall. Så även i mitt. För mig har det varit ett livslångt lidande, som i vissa fall även gjort att det vanliga människor kallar livet, tappat sin betydelse helt, och hållet. Jag har alltid räknat med att bli sviken och det är oerhört tungt att leva med den känslan dag efter dag år ut och år in. Det du kan läsa på dessa sidor, är bara en mycket liten del av det som jag genomlevt, meningen för mig med denna websida är att visa dig hur det var för mig och många andra, så att du kanske blir en röst som kan förhindra att det händer andra barn.
Oönskad och övergiven! Misshandel, sexuella övergrepp, pennalism, inlåsning och händelser likt dessa. Det var “barnavård” då, ingenting som min mor hade invändningar emot.
maweric.se
Samhället har svikit många av de barn som växte upp på 50, 60, 70 talen, barn utsattes för vidriga och hänsynslösa pedofiler och psykopater, som skadat dessa barn för livet. Men de som bär minst lika stort ansvar är de föräldrar som inte hade andra intressen än sitt eget ego, de matade dessa pedofiler och psykopater med oss, sina barn, och de brydde sig inte ett dugg om vad som sedan hände med oss.
Best readed with Microsoft translate
Downlad app Google play